VI DÆKKER HELE LANDET - GARANTERET LAVESTE CORIAN® PRISER! Se tilbud ..

Betingelser

Nedenstående vilkår er gældende.

Webshop betingelser:
Der er 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen.
Fragt pålægges alle bestillinger og prisen kan ses i varekurven, når du klikker på "Køb"
Der kan betales sikkert via Bambora.
Vareprøver afsendes inden 1-3 hverdage.
Hvis varerne ikke er på lager vil du modtage information om dette på mail.
Betaling hæves på afsendelsesdagen.

OBS. Alle vores priser på denne side er inkl. moms med mindre andet er opgivet.

Leveringsbetingelser
Vi leverer direkte på din adresse og forsøger at kontakte dig inden levering.
Levering af bordplader foregår til kantsten.
Du må selv sørge for at transportere dine varer fra gadeniveau til din etage/ind i huset.
I de tilfælde hvor der er behov for hjælp til at bære ind, har vi i nogle tilfælde mulighed for at hjælpe. Dette er noget som skal aftales og afregnes på stedet med fragtmanden.
Såfremt du ikke er til stede ved levering, vil dine varer blive afleveret på nærmeste fragtcentral. Udkørsel derfra vil ske for din regning. Afhentning er gratis.
Stil&Form kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelse af leverancer samt evt. håndværkerudgifter eller tab i forbindelse med forsinket leverance og fabrikationsfejl i produkter.
Vi anbefaler stærkt at du venter med at bestille vvs/elektriker indtil din bordplade er monteret.
Stil&Form kan ikke holdes ansvarlig for fejl på varer, hvis du som kunde har godkendt tegninger.

MONTERINGSBETINGELSER KAN DOWNLOADES HER (PDF)

Kran
I visse tilfælde kan der være behov for kran til levering, dette medfører ekstra omkostninger for dig såfremt ikke andet er aftalt. Kran koster ca. 3.500,- DKK afhængig af hvor du bor. Vi kan hevise til kran firma, men står ikke for denne del.

Betalingsbetingelser
Faktura betaling og specielle betalingsbetingelser kan gælde (ved erhverv) - i udgangspunktet gælder det netto kontant ved produktionsopstart.

Fortrydelsesret efter produktions start:
Der er ingen fortrydelsesret på specialfremstillede varer efter ordre godkendelse.
Fortrydelsesret før produktions start:
Annulleres ordren inden produktions start, kan du annullere ordren uden gebyr.

Bemærk:
Vi accepterer klager over produktionsfejl eller skjulte skader, herunder også skjulte transportskader på bordplader i op til 7 dage fra leveringstidspunktet. Men oplysning om dette skal ske INDEN bordpladen tages i brug eller på nogen måder bliver udsat for nogen form for forandring.

Du skal gøre fragtmand opmærksom på synlige fejl ved levering og du skal insistere på at det bliver noteret på fragtbrevet.
Er du uheldig og finder fejl efter fragtmanden er kørt igen, må du under ingen omstændigheder tage pladerne i brug eller smide emballagen væk.
Kontakt os med det samme!

Stil & Form
Amalienborgvej 31
DK-9400 Nørresundby
Telefon: (+45) 263 777 49
E-mail: info@sform.dk
Cvr.: 29999848

Priser og leveringspolitik:
Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Projekter aftales efter nærmere specifikationer. Vi kompenserer aldrig for forsinkelser under 30 dage og aldrig for andre håndværkere. Leveringstiden du får oplyst, er den vi forsøger at leve op til, men i få tilfælde kan forsinkelser forekomme på specialproducerede produkter.

Fortrolighedspolitik
Denne fortrolighedspolitik beskytter personlige oplysninger ved at regulere vores brug af de oplysninger som du stiller til rådighed.

Oplysninger vi indsamler
Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren og vi gemmer ingen oplysninger om brugere. 

Vi vil muligvis automatisk indsamle ikke-personlige oplysninger om dig, så som hvilken type internet-browser du bruger eller om den hjemmeside, fra hvilken du klikkede dig videre til vores hjemmeside. Du kan ikke identificeres ud fra disse oplysninger, og vi bruger dem kun til at stille en effektiv service til rådighed på vores hjemmeside.

Hvem vi deler oplysninger med, og hvilke muligheder de har
Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart. 

Vi forbeholder os ret til at kontakte dig via e-mail, telefon hvis du har kontaktet os og udfyldt dine personlige oplysninger i en af vores formularer.
Ønsker du at få dine data fjernet fra vores server udføres det indenfor 24 timer efter du har anmodt om det, vi gemmer kun oplysninger midlertidig og vores server tømmes automatisk for data hver 3. måned.

Vi forbeholder os retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificérbare oplysninger med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte os selv og vores brugere.

Cookies
En cookie er et lille stykke tekst, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har givet samtykke hertil (eller din browser automatisk har givet tilladelse, hvis den er sat op til at gøre dette) tilføjer din browser denne tekst i en lille datafil.
Vi bruger logstatistik til at identificere hvilke sider, der besøges. Dette hjælper os til at analysere data om trafik på hjemmesiden og til at forbedre vores hjemmeside og dermed skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og fjerner derefter oplysningerne fra systemet.