VI DÆKKER HELE LANDET - GARANTERET LAVESTE CORIAN® PRISER! Se tilbud ..

TILBUD PÅ CORIAN: GRATIS DIGITAL OPMÅLING OG GRATIS LÅNEPLADER

Corian tilbud - billig corian

Det bliver ikke billigere!
Vi tilbyder lige nu gratis digital opmåling, samt gratis midlertidige bordplader!

Tilbud på DuPont™ Corian® i farven Glacier White og 6 flotte køkkenvaske til 60 cm vaskeskab i stål, granit eller Corian.

GRATIS DIGITAL OPMÅLING - Værdi: 2.500,-

Gælder ved køb af køkkenbordplader fra Stil & Form.

PRISGARANTI! - Vi matcher prisen og trækker 5% fra!
Gælder ved lavere tilbud på original DuPont™ Corian® i alle farver med tilsvarende vask.

Prisen på 2.495,- er inkl. moms pr. løbende meter op til 750 mm i dybde.
Har du dybde fra 751-1050 mm er prisen 3.595,- og 4.895,- hvis det er 1051-1500 mm.

Tilbud gælder for 12 mm tykke bordplader i farven Glacier White og med en af vores vaske. Har du andre farve ønsker kan du se priser her.

Leveringstiden er ca. 6 uger fra godkendt produktionstegning og vi står gerne for opmåling og montering, evt. inklusiv svejsede samlinger hos dig.
Som den eneste bordplade forhandler, tilbyder vi at installere midlertidige bordplader hos jer, mens I venter.

Tillægspriser:
Hul til armatur: 195,-
Hul til kogeplade: 1.195,- Planlimet: 1.995,-
Udskæring i kant: 500,-

Opmåling og montering - Basispakke*: 6.995,-
Samling i Corian pr. stk.: 995,-

Fragt kommer i tillæg.

Levering sker som oftest til kantsten. Har du bestilt montering, kommer bordplader sammen med montør.

*Basispakke inkluderer opmåling med ansvar, oplægning, montering og fugning langs vægge.

Følgende kan tilkøbes:
Ilægning af kogeplade ..... kr. 300,-
(skal den planlimes, anbefaler vi der benyttes fugemand efter den er installeret af elektriker)
Montering af el-søjle ..... 400,-
(ikke tilkobling, dette skal udføres af elektriker)
Montering af armatur..... 400,-
(ikke tilkobling, dette skal udføres af vvs installatør)
Demontering af gammel bordplade ..... 1.500,-
Bortskaffelse af emballage/affald ..... 800,-
Ekstra arbejde, montør timepris ..... 600,-

Download tegnepapir i PDF format >>

Corian tilbud bordplader


Corian pris tilbud bordplader

Corian bordplade tilbud

Elegant og robust Corian bordplade til dit nye køkken

Med sin robuste overflade og sit smukke ydre får du dén bordplade, som du går og leder efter til dit nye køkken. Uanset om du skal til at renovere eller bygge et helt nyt hjem, så vil en DuPont™ Corian® bordplade være dit bedste valg.

Dens kvalitet, elegance og robusthed er en kombination, som du gerne vil have i dit køkken. En bordplade skal i høj grad kunne holde til at blive brugt, da vi bruger meget tid i vores køkkener. Derfor er det vigtigt, at du køber en bordplade i et ordentligt materiale. En Corian bordplade er derfor at foretrække, i og med den består af et modstandsdygtigt materiale, som ydermere er nemt at vedligeholde. Søger du derfor en elegant, smuk bordplade, som kan holde til at blive brugt – så er du havnet på den helt rette side. Vi hos Stil & Form forhandler nemlig Corian bordplader, og vi har selvfølgelig også et godt tilbud til dig.

Bordplade i Corian®

DuPont™ Corian® er et anerkendt mærke, som du kan få fingrene i her hos os. Mærket er kendt for sine stilfulde og elegante udtryk, hvor der aldrig er sparet på holdbarheden. Det vil sige, at der både er øje for detaljen samt bordpladens formål.

En køkkenbordplade er i et udsat miljø, hvor både fugt, varme og kulde spiller en stor rolle. Derudover bliver bordpladen hele tiden brugt, og den skal derfor kunne holde til, at der bliver sat forskellige ting derpå.

Der er mange fordele ved Corian bordplader, og vi har listet nogle af dem her:
- Ingen synlige samlinger
- Ridser kan nemt fjernes
- Større skræmmer m.m. kan erstattes med en ny Corian bordplade i det berørte område.

Det er derfor en bordplade, som bliver ved med at give og give, mens du kan nyde godt af dens gode kvaliteter. Du kan både selv være med til at fjerne ridserne, da det handler om, at du skal slibe bordpladen.

Corian bordplade hos Stil & Form

Hos Stil & Form er det muligt at bestille en Corian bordplade i flere forskellige mål og udskæringer. Det betyder, at du kan finde netop dén bordplade i Corian i de rette mål, som du leder efter til dit nye køkken.
Vi hos Stil & Form har et stort udvalg af Corian bordplader og vaske. Det er endda også muligt at få en planlimet kogeplade, hvilket betyder, at kogepladen er fuldstændig på linje med resten af Corian bordpladen. Det efterlader nemlig et velovervejet udtryk, som passer perfekt til en Corian bordplades ynde.

Corian bordplade i farver

Den mest populære farve er en hvid Corian bordplade, da mange gerne vil have en simpel og let bordplade. Der findes dog også mange Corian bordplader i farver, hvorfor der helt sikkert også er en farve til dig. Vi har et stort udvalg af Corian bordplader i farver, men finder du ikke den ønskede farve, kan vi sagtens anskaffe den farve, som du har i tankerne.

Corian bordplade på tilbud

Corian bordplader er i høj kvalitet og dermed også en efterspurgt vare. DuPont™ er det eneste firma, som producerer original DuPont™ Corian® til Corian® bordplader. Det er kun DuPont™ der har retten til at kalde det Corian.

Stil & Form har altid prisgaranti – finder du derfor en Corian bordplade til en billigere pris end hos os, så matcher vi selvfølgelig prisen, og vi trækker yderligere 5 % fra. Du kan derfor selv være med til at skabe en Corian bordplade på tilbud.

Bordplade til køkken og badeværelse

Eftersom bordpladen er lavet i et kompositmateriale, får bordpladen den perfekte kombination, som sørger for, at der bestemt ikke bliver gået på kompromis med holdbarheden. Den bliver derfor modstandsdygtig over for eksempelvis fugt, og dens glatte, hygiejniske overflade sørger for, at bakterier og eksempelvis skimmelsvamp hurtigt bliver fjernet. Bakterierne har nemlig ikke nogen steder at gemme sig.

Du kan derfor både finde Corian bordplade til køkken og badeværelse, da dens materiale egner sig perfekt til deres våde og krævende miljøer. Du kan bl.a. se vores standard håndvaske til badeværelse her ..