CORIAN® ! DET ER OS - Vi dækker hele landet!

Juni Corian® tilbud: 15% rabat på original Corian®

Corian tilbud

Corian bliver ikke billigere!
Vi tilbyder lige nu 15% rabat på Corian bordplader!
Gælder ved køb af køkkenbordplader fra Stil & Form.

Tilbud på DuPont™ Corian® i farven "Glacier White" og 6 flotte køkkenvaske til 60 cm vaskeskab i stål, granit eller Corian®.

PÆNESTE OVEFLADEBEHANDLING, DIGITAL OPMÅLING OG 15 ÅRS UDVIDET GARANTI!
Hos Stil & Form polerer vi vores bordplader op i korn 600, det giver den absolut flotteste og mest langtidsholdbare overflade. Mange af vores konkurrenter vælger at slutte i korn 240-320 for at spare tid, det gør at bordpladen er mere modtagelig overfor snavs og ikke holder sig pæn i lige så lang tid.
Med vores Prodim Proliner måleudstyr, laver vi de mest præcise opmålinger på markedet, så du er sikret et perfekt resultat.
I tillæg står vi inde for vores produkt og giver derfor 15 års udvidet garanti på vores bordplader*

Prisen på 2.795,- er inkl. moms pr. løbende meter op til 750 mm i dybde.
Har du dybde fra 751-1050 mm, er prisen 4.495,- og 5.795,- hvis det er 1051-1500 mm.

Tilbud gælder for 12 mm tykke bordplader i farven "Glacier White" og med en af vores vaske. Har du andre farveønsker, kan du se priserne her.

Leveringstiden er ca. 6 uger fra godkendt produktionstegning, og vi står gerne for opmåling og montering, evt. inklusiv svejsede samlinger hos dig.
Som den eneste bordpladeforhandler, tilbyder vi at installere midlertidige bordplader hos jer, mens I venter.

Tillægspriser:
Hul til armatur: 195,-
Hul til kogeplade: 1.195,- Planlimet: 1.995,-
Udskæring i kant: 500,-

Opmåling og montering - Basispakke*: 6.995,-
Samling i Corian® pr. stk.: 1.195,-

Fragt kommer i tillæg.

Levering sker som oftest til kantsten. Har du bestilt montering, kommer bordplader sammen med montør.

*Basispakke inkluderer opmåling med ansvar, oplægning, montering og fugning langs vægge.

Følgende kan tilkøbes:
Ilægning af kogeplade ..... kr. 300,-
(skal den planlimes, anbefaler vi, at der benyttes fugemand efter den er installeret af elektriker)
Montering af el-søjle ..... 400,-
(ikke tilkobling, dette skal udføres af elektriker)
Montering af armatur..... 400,-
(ikke tilkobling, dette skal udføres af vvs installatør)
Demontering af gammel bordplade ..... 1.500,-
Bortskaffelse af emballage/affald ..... 800,-
Ekstraarbejde, montør timepris ..... 600,-

Download tegnepapir i PDF format >>

Corian tilbud bordplader


Corian pris tilbud bordplader

Corian bordplade tilbud

Elegant og robust Corian® bordplade til dit nye køkken

Med sin robuste overflade og sit smukke ydre, får du den bordplade, som du går og leder efter til dit nye køkken. Uanset om du skal renovere eller bygge et helt nyt hjem, så vil en DuPont™ Corian® bordplade være dit bedste valg.

Dens kvalitet, elegance og robusthed er en kombination, som du helt sikkert vil ønske i dit køkken. En bordplade skal i høj grad kunne holde til at blive brugt, da vi bruger meget tid i vores køkkener. Derfor er det vigtigt, at du køber en bordplade i et ordentligt materiale. En Corian® bordplade er derfor at foretrække, i og med den består af et modstandsdygtigt materiale, som ydermere er nemt at vedligeholde. Søger du derfor en elegant, smuk bordplade, som kan holde til at blive brugt – så er du havnet på den helt rette side. Vi hos Stil & Form forhandler nemlig Corian® bordplader, og vi har selvfølgelig også et godt tilbud til dig.

Corian® bordplader

DuPont™ Corian® er et anerkendt mærke, som vi kan tilbyde hos Stil & Form. Corian® er kendt for sine stilfulde og elegante udtryk, hvor der aldrig er sparet på holdbarheden. Det vil sige, at der både er øje for detaljen samt bordpladens formål.

En køkkenbordplade er i et udsat miljø, hvor både fugt, varme og kulde spiller en stor rolle. Derudover bliver bordpladen hele tiden brugt, og den skal derfor kunne holde til, at der bliver sat forskellige ting derpå.

Der er mange fordele ved Corian® bordplader, og vi har listet nogle af dem her:
- Ingen synlige samlinger
- Ridser kan nemt fjernes
- Større skræmmer m.m. kan erstattes med en ny Corian® bordplade i det berørte område.

Det er derfor en bordplade, som bliver ved med at give og give, mens du kan nyde godt af dens gode kvaliteter. Du kan både selv være med til at fjerne ridserne, da det handler om, at du skal slibe bordpladen.

Corian® bordplade hos Stil & Form

Hos Stil & Form er det muligt, at bestille en Corian® bordplade i flere forskellige mål og udskæringer. Det betyder, at du kan finde netop dén bordplade i Corian® i de rette mål, som du leder efter til dit nye køkken.
Vi hos Stil & Form har et stort udvalg af Corian® bordplader og vaske. Det er endda også muligt at få en planlimet kogeplade, hvilket betyder, at kogepladen er fuldstændig på linje med resten af Corian® bordpladen. Det efterlader nemlig et velovervejet udtryk, som passer perfekt til en Corian® bordplades ynde.

Corian® bordplade i farver

Den mest populære farve er en hvid Corian® bordplade, da mange gerne vil have en simpel og let bordplade. Der findes dog også mange Corian® bordplader i farver, hvorfor der helt sikkert også er en farve til dig. Vi har et stort udvalg af Corian® bordplader i farver, og finder du ikke den ønskede farve, kan vi sagtens anskaffe den farve, som du har i tankerne.

Original Corian® og 15 års udvidet garanti

Corian® bordplader er i høj kvalitet og dermed også en efterspurgt vare. DuPont™ er det eneste firma, som producerer original DuPont™ Corian® til Corian® bordplader. Det er kun DuPont™ der har retten til at kalde det Corian®.

Når du bestiller Corian hos en autoriseret producent får du automatisk 10 års produkt garanti, men fordi vi står inde for vores produkt, får du hos Stil & Form 15 års udvidet produkt garanti - dette omfatter ikke almen slitage, der kan stadig efter en del år være behov for en polering af dine bordplader, men Corian kan altid poleres op så det fremstår som nyt.

Bordplade til køkken og badeværelse

Eftersom bordpladen er lavet i et kompositmateriale, får bordpladen den perfekte kombination, som sørger for, at der bestemt ikke bliver gået på kompromis med holdbarheden. Den bliver derfor modstandsdygtig over for eksempelvis fugt, og dens glatte, hygiejniske overflade sørger for, at bakterier og eksempelvis skimmelsvamp hurtigt bliver fjernet. Bakterierne har nemlig ikke nogen steder at gemme sig.

Du kan derfor både finde Corian® bordplader til køkken og badeværelse, da dens materiale egner sig perfekt til våde og krævende miljøer. Du kan bl.a. se vores standard håndvaske til badeværelse her ..