CORIAN® ! DET ER OS - Vi dækker hele landet!

DuPont™ Corian®

Corian køkkenbordplade i Glacier White og évíer vask

Drømmer du om en bad eller køkkenbordplade i DuPont™ Corian®, har du nu mulighed for at få dit ønske opfyldt, til en overraskende lav pris. Vi leverer direkte fra producent, hvilket giver mange fordele. Vi kan levere på blot 3 uger efter godkendt produktionstegning og vi tilbyder DuPont™ Corian® bordplader til køkken og badeværelse i en prisklasse, som ikke tidligere er set på det private marked.

Corian® kommer i mere end 100 farver, hvilket giver store variationsmuligheder. Vi har altid "Glacier White", "Designers White" og "Cameo White" på lager. Andre farver bestilles hjem på ugebasis og medfører ca. 2 ugers ekstra leveringstid.

De mørke Corian® farver egner sig bedst til badeværelser. Vi anbefaler dem ikke til køkkener, da de med tiden vil få ridser og patina. Men er man opmærksom på dette, kan de mørke farver fungere fint i et køkken. Der er også kommet en ny serie af mørke bordplader fra DuPont som hedder "Deep" og i den serien kan de mørke farver tåle mere.


BEREGN DIN CORIAN® PRIS:

OBS. Prisen er vejledende. På grund af udregning af kanter, kan det fravige lidt fra slutpris. Ønsker du et helt præcis tilbud med udskæringer/samlinger/vask/montering etc., så kontakt os på info@sform.dk.

Corian badeværelse

Vi har montører, som kan montere din bordplade for dig og som kan svejse pladerne hos dig, så du får en bordplade som fremstår som et helstøbt element i køkkenet eller på badeværelset, uden synlige samlinger.

DuPont giver 10 års garanti på Corian® bordplader. Det kan du læse mere om længere nede på siden.

Ønsker du et tilbud på en Corian® køkkenbordplade eller en bordplade til badeværelset, så send os dine mål eller din tegning. Du kan sende din tegning/skitse til info@sform.dk.

Vi udfører også specialopgaver i Corian® og kan f.eks. tilbyde spiseborde og sofaborde i en kombination af Corian® og rustfrit stål ud fra dine mål og ønsker.

Corian® kan formes med vask og bordplade ud i ét. I køkkenet vælger de fleste dog en stålvask der underlimes. Vi kan levere vaske fra stort set alle leverandører, så som évíer, Eico, Blanco, Franke, ABK, Lavabo, Stala, Dorn Bracht og Intra.

Montering af Corian® bordplader handler om tryghed og tillid

Vores montører står gerne for opmåling og montering. Når du vælger en komplet montørpakke, er det os som har ansvaret for at alt passer. Vi måler op, producerer, leverer, monterer, fuger og gør rent efter os. Har du valgt udskiftning af din gamle bordplade, tilbyder vi at afskaffe den, så du får mindst mulig bøvl ved at udskifte din eksisterende bordplade til en ny flot bordpladeløsning i Corian®.

10 års garanti på DuPont™ Corian®

Når du køber Corian® bordplader gennem en autoriseret forhandler, kan du registrere din bordplade hos DuPont og dermed få 10 års garanti på din nye bordplade.
Når du har købt bordplade hos Stil&Form, er din bordplade automatisk registreret med 10 års garanti, og alt du behøver at gøre er at gemme din faktura.


Corian baderomsvask Energy 7720

* Råplader fra DuPont produceres i USA og efterbehandling udføres i Europa.
Vores bordplader produceres i Europa i henhold til DuPont™ Corian® Quality Network.