CORIAN® ! DET ER OS - Vi dækker hele landet!

Gode råd

Her er nogle gode råd, når du skal bestille bordplader.

1. Bestil i god tid

Eksklusive bordplader er sjældent et impulskøb, så husk at bestille i god tid. Vi har et stort lagerprogram, men nogle farver/materialer kan være bestillingsvarer, vaske kan være i restordre eller lastbilen kan punktere. Så vær i så god tid som muligt. Er det en hastesag, vil vi gøre alt for at hjælpe, men vi kan ikke levere hurtigere end vi kan producere :-)

2. Dobbeltcheck produktionstegninger

Er du i tvivl om noget så spørg. Vi kan kun producere ud fra egne produktionstegninger, ikke håndskitser eller andre mål. DU HAR ANSVARET FOR AT MÅLENE PASSER.

3. Skæve vægge og vinkler

Måler du selv op og har skæve vægge og vinkler, så fortæl det til os,  så vi kan lave kontrolmålstegninger. Er du meget i tvivl eller bliver det for omfattende, anbefaler vi at vi står for opmåling og montering.

4. Bestilling af VVS-mand og andre håndværkere

Vent med at bestille VVS og håndværkere til bordpladen er monteret. Fragtskader og forsinkelser kan forekomme og vi kompenserer ikke for andre håndværkerudgifter.

5. Check bordpladerne ved levering

Check bordpladerne ved ankomst. Fragtskader skal oplyses til fragtmanden. Usynlige fejl kan forekomme som ikke ses ved levering. Vi skal gøres opmærksom på dette inden 7 dage og inden bordpladen på nogen måde bliver taget i brug.

6. Levering til kantsten

Vi leverer altid til kantsten. Derfor bør du have nogen som kan hjælpe dig med at bære ind. En bordplade bør akklimatisere i rummet i 24 timer før montering. Har du ikke mulighed for selv at arrangere dette, vil vi så vidt muligt gerne være behjælpelige.

7. Opmåling af montør

Køkkenet SKAL være monteret når montøren kommer til opmåling. Er køkkenet ikke færdig monteret, kan han ikke måle op og du vil blive faktureret for ekstra kørsel.

8. Vedligehold

Der findes ikke vedligeholdsfrie bordplader, kun næsten. Vi medsender altid vedligeholdsvejledning. Læs den før du sætter i gang.